Shia LaBeouf: mind vägistati kunstiprojekti käigus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: SCANPIX

Näitleja Shia LaBeouf tuli lagedale jahmatava ülestunnistusega, et teda vägistati veebruaris toimunud kunstiprojekti käigus.

28-aastase staari näitus #IAMSORRY nägi välja selline, et ta istus viis päeva Los Angeleses Coheni kunstigaleriis, paberkott peas, ja inimesed said temaga ühes ruumis viibida. Inimestel lubati rea veidrate rekvisiitide (piitsad, kommid, muusikainstrumendid) hulgast midagi kaasa valida ja nad lubati näitleja juurde ükshaaval. 

LaBeouf rääkis väljaandele Dazed and Confused, et enamik näitusel osalejatest olid temaga kahekesi olles sõbralikud.

«Inimesed, keda ma polnud kunagi kohanud, armastasid mind ja koos minuga. Mõned võtsid mul käest kinni ja nutsid koos minuga, mõned ütlesid, et pean sotid selgeks saama ja soovitasid mul meheks hakata. Ma pole iial varem sellist armastust, empaatiat ja inimlikkust kogenud,» meenutas Shia.

Paraku polnud kõik nii mõistvad. LaBeoufi sõnul vägistas üks näitusekülastaja teda, samas kui tolle poiss-sõber ukse taga seisis.

«Üks naine tuli koos oma kallimaga, kes ootas teisel pool ust, kui see toimus. Ta piitsustas kümme minutit mu jalgu ja siis võttis mul riided seljast ja vägistas... Järjekorras ootas sadu inimesi, kui ta lõpuks uksest välja astus, juuksed sassis ja huulepulk laiali. See oli halb ja mitte ainult minu, vaid ka tema mehe jaoks,» seletas Shia.

LaBeouf ütles, et asjad läksid veel hullemaks, kui ta taipas, et tema tüdruksõber Mia Goth on samuti sealsamas.

«Kõigele lisaks oli mu tüdruk seal järjekorras, kuna ta tahtis mind valentinipäeva puhul näha. Me olime viis päeva lahus ja me ei suhelnud mingil viisil. See tegi talle väga haiget - ilmselt jõudis uudis mööda järjekorda temani. Kui ta lõpuks minu juurde jõudis ja selgitust küsis ning ma ei saanud rääkida, istusime mõlemad vaikuses koos selle seletamatu traumaga. See oli valus,» tunnistas näitleja.

Shia LaBeouf ja tema tüdruksõber Mia Goth
Shia LaBeouf ja tema tüdruksõber Mia Goth Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles