Lenna Kuurmaa ja Keit Triisa üritasid Rootsi laeval jänest sõita

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Pm

Lauljatarid suutsid end esmaspäeval, 16. augustil ilma piletiteta Stockholmi suunduva Tallinki laeva Victoria pardale sokutada.


Elu24 informaatori (kelle isik on toimetusele teada) andmetel pääsesid tüdrukud laeva pardale võõraid pardakaarte kasutades. Pileteid neil ei olnud. Pardakaardid saadi allika kinnitust mööda Tallinki D-terminali check-in letist.

«Kuna laev oli välja müüdud, siis ei olnud neil võimalik osta endale täispiletit,» räägiti Elu24'le. «Siis tulid nad vale nimega pardakaartidega laeva. Hiljem jäid nad piletite kontrollimisel vahele. Kuid kuna Keit Triisa oli varem laeva show-grupis tööl, siis kuidagi nad end sisse susserdasid. Pärast võttis kapten neilt seletuskirja. Hiljem müüdi neile täishinnaga laevapiletid.»

Asjaga kursis olevate inimeste andmetel ei ole laev kunagi 100% välja müüdud, ikka jäävad mõned üksikud kallid suite- või delux-kajutid müümata.

Tallinki Tallinna-Stockholmi liini hinnakirjaga on võimalik tutvuda siin.

Tüdrukud, kes selle artikli kirjutamise ajaks loodetavasti juba õnnelikult Rootsi kuningriigi pealinna on jõudnud, ei soostunud telefonile vastama. See on ka täiesti mõistetav, sest sisenevatele kõnedele vastamine teeks niigi kuluka reisi veel kallimaks.

Tallink tegeleb hetkel intsidendi uurimisega, avaldame laevafirma kommentaari selle kohta esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles