Tallinnas saab keksida

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas F. Aru filosoofiline keksukast Pärnus. Foto on illustratiivne.
Toomas F. Aru filosoofiline keksukast Pärnus. Foto on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kultuuripealinna ootussarja sellenädalane ettevõtmine kutsub kolme Tallinna kaubanduskeskuse parklasse, et saada osa tantsulisest-laululisest perfomance’ist “KEPO”, mis toob kultuuri linlase kiiresse igapäevaellu.

Keksu projekt “KEPO” on Tallinna kaubanduskeskuste parklates ellu viidav spontaanne etteaste, millega pakutakse publikule vahvat äratundmisrõõmu ja pisukest mõtlemisainet meie lapsepõlvemängude kaudu. Etendus kestab kümmekond minutit, olles konkreetse alguse ja lõputa. See on mõeldud möödakäijatele spontaanseks etteasteks vabas õhus.

Projekti eestvedaja, ETV tütarlastekoori president Annely Leinberg tahab ettevõtmisega ärgitada inimesi end ümbritsevat enam märkama. “2011. aastal Euroopa kultuuripealinnaks olemine on tallinlastele ülimalt suur au, kuid samal ajal vastutusrikas ülesanne,” rääkis Leinberg. “Minu projekt sündis soovist edendada inimeste märkamisvõimet, et juba kultuuripealinna aasta eel harjuksid inimesed vaatama ja tähele panema enese ümber toimuvat ka kõige tavatumates paikades - oleks ju kahju, kui miski tuleval aastal nägemata jääks puhtalt me enese mitte märkamise tõttu.”

“KEPO” toimub teisipäeval, 17. augustil kell 17 ja kell 18 Rocca al Mare kaubanduskeskuse peaukse ees; kolmapäeval, 18. augustil kell 17 ja kell 18 Kristiine kaubanduskeskuse taga parklas ning neljapäeval, 19. augustil kell 17 ja kell 18 Ülemiste keskuse ees parklas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles