Elu24 video! Mihkel Raua luukered on kapist väljas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 27. novembril toimus restoranis New York New York 12. detsembril TV3-s esilinasstuva telelavastuse «Viimne voor» esitlus. Lavastuse autor ja üks osatäitja Mihkel Raud rääkis põgusalt nii oma kogemustest superstaarisaatega kui ka poliitikas.

Mihkel Raua sõnul ei olegi ta kindel, kas superstaarisaate formaat oleks olnud kasulik või kahjulik, kui seda oleks tehtud ajal, mil tema alles muusikaga alustas. Siiski mainis ta ära, et ühte lauljate telekonkursi teles näidati - nimelt «Kaks takti ette». Seal aga oli žüriil teine eesmärk kui enamikes tänastes lauluvõistlussaadetes.

Surmahirmu pole Raud «Eesti otsib superstaari» saate žüriiliikmena tundnud, aga kohati on hirmutavaid osavõtjaid ette tulnud.

Samuti ei karda ta tulevaste valimiste käigus lahtiminevat sopa loopimist, tema luukered on juba kapist välja toodud raamatus «Musta pori näkku».

Jõuludeks sooviks Mihkel Raud paari vaba päeva.

«Viimne voor» on TV3 eetris 12. detsembril kell 20

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles