Creedi laulja šokeeriv ülestunnistus: olen kodutu ja pankrotis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Stapp
Scott Stapp Foto: SCANPIX

Ansambli Creed ninamees Scott Stapp avaldas Facebookis veerandtunnise video, milles ta väidab, et on kodutu ja pankrotis.

41-aastase laulja sõnul sattus ta varguse ohvriks, mistõttu kaotas ta kogu oma raha ja ka kodu.

«Praegu elan Jumala armust hotellis Holiday Inn. Paar nädalat olin sunnitud elama oma autos,» ütles laulja. «Mul polnud raha, isegi mitte bensiini või söögi jaoks. Olin kaks päeva söömata, sest mul polnud raha, ja sattusin kiirabisse.»

Kuhu kadus laulja raha? Stappi väitel külmutas maksuamet tema kontod ja pankadel on vandenõu kogu tema varandus ära röövida.

«Umbes kaheksa nädala eest hakkasin oma plaadifirmat ja isiklikke finantse üle vaatama. Auditi käigus tulid välja mitmed asjad. Minult on varastatud raha ja mulle pole makstud autoritasusid.»

Stappi sõnul püüavad teda kuritarvitanud isikud teda materdada ja on isegi ähvardanud, et kui ta sellest räägib, tuuakse avalikkuse ette tema minevikus tehtud küsitavad teod eesmärgiga teda naeruvääristada. 

Mees kinnitas ka, et vastupidiselt eksnaise Jaclyni väidetele on ta täiesti kaine: «Olen nii puhas kui olla saab. Kohe, kui kõlakad ringlema läksid, hakkasin iganädalasi vere- ja uriiniteste tegema juhuks, kui keegi mind süüdistada tahab. Nii saan vastupidist tõestada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles