Anu Saagim aitas ilmale tuua lapse, kelle isaks on ilmselt Ženja Fokin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile korraldas Kingitus.ee koostöös Neitsitorni muuseumikohvikuga ürituse, kus Anu Saagim, Kristel Aaslaid, Ženja Fokin, Mariann Kaasik (Mallukas) ja Erkki Sarapuu pandi ennekuulmatusse olukorda. Kes oleks uskunud, et koidab päev, millal Ženja Fokin mõrvatakse Erkki Sarapuu poolt! Isegi Mallukas lubas pärastlõuna jooksul kloostrisse astuda!

Kõik see ja muugi ei olnud aga teps mitte ennekuulmatu, sest osalejad olid astunud põnevasse rollimängu Keskaegne Mõrvamüsteerium, kus millelegi piire ei panda. Vastavalt mängujuhi Katrin Lutsu kavale ja õnneloosile oli kõigil külalistel oma roll ja ülesanded, mida nad terve õhtu jooksul järgida said. Fortuuna tahtel sai just Erkki Sarapuust seekord mõrvar. Anu Saagimist aga põnevate juurte ja kuuldavasti maarohtude-tundja emand, kes suutis õhtu jooksul isegi kohtufoogt Ženja Fokini ja tema naise Kristel Aaslaiu pere lapsemure lahendada. Kristel tõigi Anu abiga ilmale terve lapsukese. 

Foto: Kingitus.ee

Pärastlõuna möödus meeleolukalt ja skandaalselt. Puudu ei jäänud ei saladustest, sobingutest, ega needmisähvardustest. Lisaks intrigeerivale ja teravale rollimängule oli osalejatel võimalus nautida ka suurepärast Neitsitorni keskaegset gurmeed, mis on tehtud inspireerituna 1432. aastal Tallinna rae korraldatud pidusöögist ordumeister Hermann von Brüggeneile.

Foto: Kingitus.ee

Kes suudles keda? Kes tegelikult oli Kristel Aaslaiu lapse isa? Kes kelle peale hammast ihus? Kes keda võlus? Vaata meie galeriid sellest pöörasest õhtust ja saa teada!

Mõrvamüsteerium on populaarne seltskonnamäng, milles külalised kehastuvad tegelasteks etteantud stsenaariumis. Igaüks saab endale rolli, mida mängida ning ülesanded, mida rollis õhtu jooksul täita. Üheks ülesannetest on ka mõrv. Meeleolukas üritus koosneb rollimängust, maitsvast einest ning detektiivistööst. 

Kingitus.ee-l on hea meel tuua mõrvamüsteerium esmakordselt sellisel kujul ka Eestisse: www.kingitus.ee/kingitused-kategoorias/morvamusteerium-ohtusook 

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles