Galerii: Skazka pidas suurejoonelise avapeo uues ööklubis CatHouse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel pidas Skazka suurejoonelise avapeo uues ööklubis CatHouse.

Muusikalises eriprogrammis küttis seekord külaliste kirgi populaarsete lugude saatel Tanel Kuusk trompetil. Kõige kuumemad Vene- ja Lääne tantsuhitid tõid rahvani residendid DJ ValentineBlack ja DJ Baloo, kellele lisasid erilist sära muinasjutulised go-go tantsijad. Kogu öö said kõik külalised nautida oma lemmikmultifilme Baba Jagast ja Ivan Tsarevitšist ning samuti jäävad õhtu jooksul tehtud fotod koos muinasjutu kangelastega kõiki pidulisi veel pikaks ajaks rõõmustama. Idamaa eksootika austajatele pakuti suurt valikut erilisi vesipiipe GRAND SISHA-lt.

Foto: Martin Dremljuga

Skazka on kombinatsioon kahest maailmast - ühelt poolt tänapäeva reaalsus, mis ühendab endas stiilsuse, viimased sisekujunduse trendid, stuudiokvaliteediga heli ja professionaalse valguse ning teiselt poolt muinasjutuline maailm, kus saavad kokku erinevate muinasjuttude ja multifilmide maagilised tegelased, et viia külalised võlulugude pika öö vapustava ilu-, headuse-, rõõmu- ja imedemaailma!

Foto: Martin Dremljuga

Järgmine Skazka toimub kolmapäeval, 24. detsembril (jõululaupäeval) jällegi uues mugavas ööklubis CatHouse (Tartu mnt 17, Tallinn) ja kannab nime JÕULUMUINASJUTT, kus ootab ees spetsiaalne eriline live-jõuluprogramm koos lemmikjõululaulude ja üllatustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles