Pildid: lapseootel Cambridge`i hertsoginna säras punases kleidis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti Cambridge´i hertsoginna Catherine osales täna Norfolkis East Anglia laste hooldushaigla  jaoks rahakogumise kampaania avamisel.

32-aastane hertsoginna ootab oma teist last ning rasedus on jõudnud 18. nädalani, edastab Daily Mail.

Möödunud kuul olid Catherine`il ägedad rasedusega kaasnevad iiveldushood, mille tõttu ta jättis mitu avalikul üritusel osalemist ära. Nüüdseks on need möödunud ja ta täidab uuesti oma kohustusi.

Tänasel üritusel kandis tuntud naine disainer Katherine Hookeri erkpunast kleiti, jalas olid tal musta värvi kõrgekontsalised kingad. Juuksed olid elegantses hobusesabas.

Meediaesindajate sõnul nägi hertsoginna välja särav ja elegantne.

Hertsoginna suhtles kohalikega, eelkõige aga lastega.

Uue laste hooldushaigla jaoks kogutaks raha heategevuslikus korras ning Cambridge`i hertsoginna on selle patroon. Haigla rajamiseks on vaja kümme miljonit naela.

Selles hooldushaiglas hakkavad saama ravi lapsed, kellel on diagnoositud mõni eluohtlik haigus. Haigla hakatakse toetama psühholoogiliste programmide abil ka haigete laste vanemaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles