Briti «helged ajud» hakkasid Kim Kardashianiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti
Alasti Foto: SCANPIX

Briti maineka Cambridge`i ülikooli üliõpilased sattusid kriitika alla, kuna nad imiteerisid oma fotoseerias USA tõsielustaari Kim Kardashiani paljast istmikku.

Nimelt korraldasid Briti «helged ajud»  võistluse, milles selgitatakse välja kõige ilusamad istmikud, edastab Daily Mail.

Võistlusel osales 12 üliõpilast, kes lasid end alasti pildistada. Üks osalenutest imiteeris aga Kardashiani väga täpselt, kandes pikki küünarnukini ulatuvaid kindaid ning kaelakeed.

Osa üliõpilastest poseerisid piltide jaoks Cami jõe ääres, et pildid romantilised oleks. Osalenute arvates olid nad piisavalt seksikad, et sellisel võistlusel osaleda.

Kandidaate esitles ka Cambridge´i ülikooli üliõpilaste väljaanne The Tab.

Üks osalenud naisüliõpilane jättis pildi jaoks pitsilised püksikud jalga, üks meesüliõpilane poseeris aga karjamaal koos pulliga.

Üliõpilaste istmikupiltidel on ka viiteid selle kohta, mida nad õpivad või mis on nende hobid.

Kim Kardashiani istmikupilt sai kogu maailmas kuulsaks, kuid üliõpilaste sõnul mõtlesid nemad juba kaua aega tagasi selle humoorika poseerimise välja, kuid nende pildid ei jõudnud varem meediasse.  

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles