Mihkel Rati uus superbänd Sewen ilmutas esiksingli «Oled mu meeltes»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Ratt uues bändis Sewen
Mihkel Ratt uues bändis Sewen Foto: Maris Savik

Eesti muusikamaastikule on saabunud uus bänd Sewen, mille koosseisu kuuluvad ka Mihkel Ratt ja Eimel Kaljulaid ning mis on kriitikute poolt juba superbändiks tituleeritud. Sewen ilmutas äsja oma esiksingli «Oled mu meeltes».

Seweni mõte hakkas idanema kui Meelis Paas (kitarr) ja Gunnar Viese (bass) omavahel kokku juhtusid ning teineteisele aastatega sahtlisse kogunenud mõtteid tutvustasid. Ettepanek trummaritoolile asuda tehti ansamblite Terminaator ja The Sun pikaajalisele liikmele Eimel Kaljulaidile, kellele kuuldu piisavalt intrigeeriv tundus.

Pärast kuude pikkust lugude lihvimist liitus bändiga «Eesti otsib superstaari» ja «Kaks takti ette» telesaadetest tuntust kogunud laulja Mihkel Ratt ning Sewen oli sündinud.

Foto: Maris Savik

Suvel 2014 salvestas bänd HND stuudios esimese singli «Oled mu meeltes», mille miksis Aksu Hanttu (Nightwish, Petr Elfimov, Ari Koivunen) ning masterdas Svante Forsbäck (Rammstein, Volbeat, Sunrise Avenue, The Rasmus).

Pikka aega lavadelt ja rambivalgusest eemal olnud Mihkel Ratt lausus, et ta oli ettepanekust bändiga liituda väga elevil. «Olin pikka aega otsinud enda jaoks just seda õiget koosseisu ja täna võin öelda, et paremat kooslust on raske leida,» lausus Ratt. «Ma tunnen, et see on just see koosseis, kus saan anda oma parima panuse, et Eestis veel üks hea bänd oleks.»

"Oled mu meeltes" on muusikaliselt bändi ühislooming ning sõnad

kirjutas Kadri Luik.

Värske lugu on saadaval Spotify ja iTunesi vahendusel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles