Galerii! Ravile suunduva Andus Värniku kohtuskäiku saatis salapärane kaaslane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Harju maakohtus käinud Andrus Värnik rikkus alkoholi tarvitades kontrollnõudeid ning avaldas soovi minna ravile ja ennast parandada.

Möödunud korral ilmus Värnik kohtusaali purjus peaga ning vabandas seetõttu täna kohtuniku ees. «Ma väga vabandan eelmise korra eest ja tunnistan, et mul on alkoholiga probleeme. Tean, et olen vigu teinud ja püüan ravi saada,» rääkis Värnik kohtus. «Proovin taas järje peale saada,» vahendab Postimees kuulsa sportlase sõnu.

Foto: Tairo Lutter

Tänase istungi ajal hoidis Värniku kätt blond salapärane naisterahvas, kelle käevangus ja embuses endine maailmameister romantiliselt kohtusaalist lahkus.

Foto: Mihkel Maripuu
Foto: Tairo Lutter

Naistuttava kallal vägivallatsemise eest Harju maakohtult tingimisi vangistuse saanud, kuid seejärel purjutamisega kontrollnõuete vastu patustanud Värnik tuli 19. novembril kohtusse oma karistuse täitmisele pööramise arutelule alkoholijoobes ning läheb vangla asemel ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles