Talunikud kohtuvad Kolus

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi talunike liidu juhatus korraldab Türi valla talunikele kolmapäeval kell 13 teabepäeva Kolu mõisa pargis (vihmase ilma korral mõisahoones).

Liidu juhatuse esimees Reet Länkur lausus, et ilmataat on igati soosinud talunikke, kes on juba saaki koristamas. «Seega oleks vaja pisut hingetõmbeaega võtta ja see kasulikult sisustada,» ütles ta. «Nii otsustaski taluliidu juhatus korraldada kokkusaamise piirkonna talunikele.»
Länkur täpsustas, et ühises vestlusringis arutavad nad põllumajandus- ja maaelu probleeme, et talumajandamisega konkurentsis püsida ja olla jätkusuutlik.

Länkur lausus, et osalema on palutud katusorganisatsiooni, maavalitsuse, omavalitsuse ja põllumajandusministeeriumi esindajad. «See on suurepärane võimalus oma ettepanekuid, mõtteid välja öelda ja küsimustele vastuseid saada, väljendada heameelt õnnestumiste korral ja teha kriitikat, miks see või teine asi ei toimi ja on ebaõnnestumisi,» selgitas ta.
Länkur lisas, et teabepäevale on oodatud kõik maakonna talunikud. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles