Prantsusmaa president ja ta armuke tabati esmakordselt Elysée palees koos

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julie Gayet ja François Hollande
Julie Gayet ja François Hollande Foto: SCANPIX

Prantsusmaa presidendi kantselei püüab teha kindlaks kõmufotograafi, kes tegi Elysée palee juures salaja pilte president François Hollande´ist ja ta armukesest Julie Gayet`st.

Need pildi avalikustas kõmuajakiri Voici oma erinumbris, edastab The Local.

Fotodel on näha Hollande´i ja Gayet`d oktoobris rääkimas Elysée palee terrassil laua taga. Ajakirja väitel ei teinud fotograaf neid pilte lossi maa-alal, vaid väljapool seda.

Kantselei arvates võis fotograafil olla presidendi lähikonnas niiöelda oma mees, kes need fotod oli nõus tegema.

«Lossi juures on vaid kaks kohta, kust selliseid pilte teha saab. Fotode tegija pidi paarile väga lähedal olema, sest kaugemalt tehes oleks puude lehed ees olnud,» kommenteeris fotosid näinud kõmufotograaf Pascal Rostaing.

Voici ei paljastanud nende piltide tegija nime ega kommenteerinud ka seda, kas need võidi teha presidendi lähikonda kuuluva isiku poolt.

«Saame öelda, et meile pakuti neid fotosid. Me ei saa jagada infot selle kohta, kuidas need tehtud on,» teatas ajakirja esindaja.

Ta jätkas, et neil on Hollande`i ja Gayet suhte kajastamiseks «mitu rauda tules».

«Meie andmetel külastab Gayet regulaarselt Elysée paleed. Alguses külastas ta korra nädalas ja lahkus varahommikul umbes kella 7.00 paiku, et vältida kõmufotograafe. Nüüd aga külastab 3 – 4 korda nädalas ning lahkub hiljem, kella 9 – 10 paiku. Ta tunneb end palees juba koduselt ja ta ei peida end enam,» selgitas esindaja.

Voici teatel ootavad prantslased presidendi eraelu kajastamist ning uusi kõmulisi uudiseid.

Hollande läks selle aasta alguses lahku oma pikaajalisest elukaaslasest, ajakirjanikuna töötanud Valerie Trierweilerist.

Nende lahkuminek sai alguse sellest, et meedia jõudis jälile, et president Hollande´il on näitlejanna Gayet´ga salasuhe.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles