Justin Bieber on enimteeniv alla 30-aastane kuulsus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Ajakiri Forbes avaldas taas nimekirja kõige rikkamatest alla 30-aastastest kuulsustest ning bändi One Direction lükkas troonilt skandaalne pahapoiss Justin Bieber.

Selleaastane Forbes'i enimteenivate alla 30-aastaste kuulsuste nimekirjas domineerivad muusikud ning popstaar Justin Bieber teenis neist enim.

Foto: SCANPIX

20-aastane hitimeister teenis perioodil juuni 2013 kuni juuni 2014 ligi 80 miljonit dollarit ning tundub, et tema skandaalid ning suhtejamad Selena Gomeziga tulevad ainult rahakotile kasuks.

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Bänd One Direction jäi teisele kohale 75 miljoni dollarise sissetulekuga ning äsja tohutult populaarsust kogunud uue albumiga «1989» välja tulnud 24-aastane lauljatar Taylor Swift asetseb kolmandal kohal, sissetulekuga 64 miljonit.

Foto: SCANPIX

Bändi Bruno Mars 29-aastane solist teenis aga ansambliga 60 miljonit ja jäi neljandale kohale.

Foto: SCANPIX

Viiendale kohale jääb Rihanna, kuuendale Miley Cyrus, seitsmendale «Näljamängude» näitleja Jennifer Lawrence, kaheksandale Lady Gaga. Üheksandale ja kümenddale kohale diskorid ja produtsendidi Avicii ja Skrillex.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles