Palju õnne, Madonna!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna sai 52-aastaseks
Madonna sai 52-aastaseks Foto: Mati Hiis/ Õhtuleht

Miljonite poolt armastatud gigastaar Madonna saab täna 52-aastaseks.


Just selsamal päeval 1958. aastal sündis Bay Citys Michiganis tütarlaps, kes sai nimeks Madonna Louise Ciccone. Samal aastal lasti Nõukogude Liidus välja esimene tehiskaaslane Sputnik 1, mis kohe varsti taas atmosfääri sisenes ja ära põles. Aga näe, Madonna püsib siiani orbiidil.

Pidutsemisega alustas daam, kelee välimus tänagu kalendrile kinda viskab, juba mõned päevad tagasi. Üleeile toimus piduõhtu Londoni trendikas eraklubis Shoreditch House, kirjutab Daily Mail. Madonna kandis liibuvat hõbedast kleiti, mille dekolteed ehtis tagasihoidlik kuldrist. Jah, ehkki ta flirdib siiani juudi kabala-usuga, on ta oma südames vist ikka endine katoliku-tüdruk. Oma aastate kohta nägi ta erakordselt hea välja.

Peol viibisid teiste hulgas ka Madonna 13-aastane tütreke Lourdes ja laulja 23-aastane silmarõõm Jesus Luz.

Mida kingiksid sina 52-aastasele daamile sünnipäevaks? Midagi sellist, mida tal veel ei ole? Evelin Ilvese dressid, nagu me mäletame, lendasid prügikasti…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles