David Beckhami õde elatub sotsiaalabist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

14 000 krooni kuus on summa, mille eest töötupõlve pidaval Lynne Beckhamil (38) tuleb oma esmavajadused rahuldada.

Telefoniarvete eest naine maksma ei pea, nende eest hoolitseb jalkaäss, samuti elab Lynne Becksi ostetud majas. «Ainus asi, mida mu isa mulle ütles, oli «hoolitse oma õdede eest» ja ma olen seda teinud,» on Becks varem öelnud. Lynne elab majas koos ühe eksvangi Kevin Briggsiga, kellega kolis kokku vaid pärast paarinädalast tutvust Facebookis. Briggsi on varem süüdistatud varasema elukaaslase kägistamises, kirjutab News of The World.

 

Briggsi endine elukaaslane Lisa ütleb, et Becks pole vist veel taibanud, kellega tal Briggsi näol oma pereringis tegemist on. «Kui Kevin on kaine, on ta tore, kuid pärast joomist muutus ta kellekski, keda ma ära ei tundnud. Kooselu temaga oli kui elada koos Jekylli ja Hydega,» võrdleb Lisa Kevinit kuulsa romaani tegelasega, kelle isiksus muutus aeg-ajalt ühest äärmusest teise.

 

Niisiis, mitte väga toredad uudised USAs L.As mängiva Becksi jaoks, kel on veel üks õde (Joanne, 28, ametilt juuksur). Seda, kuivõrd ühes perekonnas kasvanute käekäik võib erineda, iseloomustab tõsiasi, et Becks teenib sama summa, kui Lynne saab sotsiaalabist kuus, vaid kaheksa sekundiga. See on sama pikk aeg, kui Sul, hea lugeja, kulus umbes kahe eelmise lause lugemiseks. Lisaks saadab Becks Lynne'i kolmele lapsele aeg-ajalt vautšereid toidu ostmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles