Elu24 video! Noortebänd 2011 Sibyl Vane - kes võidab sel aastal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 22. novembril andis ansambel Blind Sinilinnus oma 20. juubelituuri viimase kontserti. Soojendusbändina astust laval ka üles Pärnust pärit Sibyl Vane.

Sibyl Vane kogus kuulsust 2011. aastal, võites ära Noortebändi konkursi. Peagi pärast võitu ilmus ka ansambli debüütalbum «Love, Holy Water & TV». Bändi basskitarristi Heiko Leesmenti sõnul on grupeering suundumas tagasi stuudiosse järgmist albumit lindistama. Heal juhul saavad fännid uut plaati kuulata juba kevadel.

Bändi enda sõnul on neid väljaspool Eestit kõige soojemini vastu võetud Lätis, Soomes ja isegi Rootsis, kus nad korduvalt üles on astunud.

Ansambel Sibyl Vane Sinilinnus Foto:
Ansambel Sibyl Vane Sinilinnus Foto: Foto: Erlend Štaub

Hetkel silma jäänud noortebändidest toovad bändiliikmed välja Tartust pärit Innersoundi.

Tuurile minekuks soovitab ansambli trummar Siim Jõgioja kindlasti kaasa võtta õiges suuruses magamiskoti, Heiko Leesment peab tähtsaks ka lambi ning vokalist Helena Randlaht suurtes kogustes vee olemasolu.

Jõuludeks sooviks ansambel saada valmis uue singli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles