Kontserdipublik üritas Tila Tequilat tappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tila Tequila
Tila Tequila Foto: SCANPIX

Seltskonnapreili Tila Tequila avaldas fotod oma vigastustest, mille sai väidetavalt 2000 vägivaldse kontserdikülastaja käest.

Veebisait TMZ avaldas pildid, millel staari vasaku silma kohal ja põsel on korralik lõikehaav.

Illinoisis toimunud räpigrupi Insane Clown Posse iga-aastasel fänniüritusel Gathering of The Juggalos pidi esinema ka Tila, kuid rahvas hakkas teda kivide ja pudelitega pilduma.

«Läksin lavale ja enne kui kohalegi jõudsin, hakkasid kutid mulle suuri kivisid näkku loopima ning lõhkusid õllepudeliga mu silma ja panid peaaegu mu juuksed põlema, sest pildusid lavale ilutulestikurakette,» kirjeldas Tequila. «Nad võtsid käimlatest s*tta ja loopisid mind s*ta ja pissiga.»

«Need inimesed tahtsid mind tappa. Kui üks rakett minu ligiduses plahvatas, haarasid mind kaks turvameest ja jooksid nii kiiresti, kui suutsid,» lisas staar. «2000 inimest jooksis järgi, lootes mind mõrvata. Treilerisse jõudes ümbritsesid inimesed seda ja kõigutasid ning lõhkusid aknaid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles