Klubi Teater särab New Yorki melus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunid naised, sigarid ja rumm - Dom Party Havana A.D. 1955
Kaunid naised, sigarid ja rumm - Dom Party Havana A.D. 1955 Foto: Maksim Toome

Sel reedel, 21.novembril tuleb taas Klubi Teater külastajate lemmiküritus - Dom Party, mis sel korral kannab nime "New York". Suurlinna melust inspireeritud üritus toob kõik parema, mis New York'il pakkuda on, otse sinuni!

Kõige suurema elanikkonnaga linn Ameerika Ühendriikides, New York, on maailmapildis peavoolule suuna andja nii moes, meedias, meelelahutuses, kui ka teaduses. Kõik kokku pannes saame New Yorki, ehk kultuuripealinna, mis enda läbi aegade tuntud mainet "Linn, mis kunagi ei maga" edukalt tõestab.

Nii, nagu New York maailmapildis, on aga klubi Teater võtnud siin, Tallinnas, enda tööks suunata meelelahutuse arusaama, korraldades alati kõige erilisemaid, sürreaalsemaid ja sensuaalsemaid pidusid. Klubi Teater üks enimtuntud üritusi on Dom Party, mis viib meelelahutuse uuele tasemele. Seekordne pidu toob Sinuni nii suurlinna melu ning kaunid neiud, kes kandmas kostüüme, mis löövad õhu saalis sensuaalsusest pakatama, kui ka meelelahutuse, millest sa unistadagi ei oska!

DOM PARTY klubis Teater
DOM PARTY klubis Teater Foto: promo

Tahad sellest kõigest osa saada? Kõigi lugejate vahel läheb loosi 2 VIP-piletit peole ning 50 euro väärtuses baarikrediiti! Saada meil sõnumiga «New York täidab unistusi, Dom Party annab neile tähenduse» ja saada see meilile mareli@klubiteater.ee ! Õnnelik võitja selgub juba reedel kell 18.00. Võitjaga võetakse ühendust.

Peo Facebooki leht

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles