Näosaate fänn: Mart Sander näeb lähedalt imelikum välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Su nägu kõlab tuttavalt» saatest inspireeritud Tallinna Kaubamaja vaateakna avamine rõõmustas paljusid näosaate austajaid, kes kohale tulid, et staaridega silmast silma kohtuda.

Mart Müürisepp ja Kristel Aaslaid jagasid autogramme ning tegid pilte koos fännidega, kes olid innukalt valmis «Seitsmestele uudistele» omi muljeid jagama. Kiideti, et näosaade on hea meelelahutus ning samas on väga huvitav jälgida, kuidas osalejad arenevad. Leidus koguni väike neiu, kes oli üht saadet seitse korda vaadanud.

Mart Sanderi fänn, kes oli saatejuhiga kohtumisest eriliselt elevil, tunnistas, et telekast tundub Sander veidi teistsugune kui kohapeal. «Mart Sander oli natukene imelikum, sest kui lähedalt vaadata, siis on tal rohkem habet kui telekas,» täpsustas fänn.

Tallinna Kaubamaja Estonia puiestee ja Laikmaa tänava nurgal paikneval vaateaknal näeb kaheksat mannekeeni, kes on kaunistatud «Su nägu kõlab tuttavalt» osalejate lemmikparoodianumbrite kostüümidega. Lisaks saab jälgida suurt ekraani, kus näeb videona põnevamaid hetki nii saate lavalt kui ka lava tagant.

Juba esmaspäeval vaateakna väljapanek täieneb, sest lisandub neli mannekeeni, kes saavad endale pühapäeval selguva nelja finalisti kuju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles