Soome uued trendimehed on habemikud metsamees-seksuaalid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsamees puud raiumas
Metsamees puud raiumas Foto: Wikipedia

Soomes on aina populaarsemaks muutnud mehed, kes on oma välimuselt pisut tahumatud.

Nende ideaalkuju olevat metsamees-seksuaal, kes ei aja habet, kasutab räiget keelt, kuid võib vahel ka pehmo olla, edastab mtv.fi.

Üks sellise välimusega mees on Janne Vahvaselkä, kelle arvates teeb sellised mehed populaarseks nende karmi ja pehme poole tasakaal.

«Metsamees-seksuaal hurmab oma mehelikkuse ja loomuliku avala olekuga, kuid sinna on lisatud ka tiba pehmemat poolt. Füüsiliselt võib ta välja paista nagu füüsilise töö tegija, kuid enamik neist on tegelikult nutikad kontorirotid. Samas ei pelga nad oma kätega millegi tegemist,» selgitas Vahvaselkä.

Ta lisas, et sellise välimusega mehed  meeldivad naistele, kuna tekitavad turvatunde.

Vahvaselkä jätkas, et need mehed kannavad teatud rõivaid, mis neid teistest meestest eristavad. Need on teksad, ruudulised särgid ja ning klassikaline punamusta ruuduline metsamehe jope ning nokatsmüts.

Viimastel aastatel on need rõivad meeste seas aina enam populaarseks muutunud, kuna nende abil saab väljendada ürgset jõulisust ja mehelikkust.

Vahvaselkä sõnul on ruudulised särgid nüüdseks enda jaoks avastanud ka hipsterid, kuigi nende välimusega need särgid ei sobi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles