Koit Toome oli Liis Lassist kiirem

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass autoavariis 23.05 kell 14.45 Liivalaia tänaval
Liis Lass autoavariis 23.05 kell 14.45 Liivalaia tänaval Foto: Anu Saagim

Täna lõunal toimus Pärnu lennuväljal kiirendusvõistluse Battery Race raames ka duell  kaunitar Liis Lassi ja laulja Koit Toome vahel. Võitjaks osutus Toome.



Koit kommenteeris Elu24.ee’le, et nautis kiirendamist väga: «Tõmbas ikka adrenaliini käima küll!»



Kuigi laulja osales säärasel üritusel esimest korda, sooviks ta teinekordki võidusõidu ette võtta. «Väga lahe, kui kiirendajad ja fännid tulevad kokku organiseeritult. See on ikka hoopis midagi muud, kui niisama linnavahel lollitada,» arvas Toome.



Lass ja Toome tegid kaks sõitu, enne teist vahetasid ka autosid, et oleksid võrdsed võimalused. Võistlusmasinateks olid punast ja musta värvi 4,6-liitrise SOHC V8 mootoriga Ford Mustang GT’d.



«Liis oli väga tubli, teise sõidu ajal ainult jäi veidi toppama. Eks ta ise kirus ka, et on liiga aeglase reaktsiooniga,» sõnas laulja.




Liis Lass arvas samuti, et võidusõit oli kihvt. «Aga minu reaktsioon oli p*****. See teeb mind natuke kurvaks, sest kaotada on ju kurb,» nentis Liis.



«Aga kihutada on tõesti tore ja eriti veel nii ilusate ja võimsate autodega nagu seda on Mustang,» jutustas Lass ja lisas kavalalt, et kuigi võitjaks tuli Koit, sõitis Mustangiga koju tema.



Seda, mis tingimustel ja kui kauaks ta auto endale sai, Liis kommenteerima ei nõustunud.



«Kõik need, kes on mõelnud, et võiks proovida kiirendamist ja sellist sporti, siis jumala eest, tehku ära!» sõnas Lass lõpetuseks.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles