Maire Aunaste: olen poliitiline imik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste salvestas oma viimase saate "Tõuse ja sära!" ja lahkus kolleegide õnnitluste saatel teletöölt, et minna poliitikasse. Maire sai kolleegidelt kingituseks Ivo Nikkolo kostüümi, et väärikalt Riigikokku minna.
Maire Aunaste salvestas oma viimase saate "Tõuse ja sära!" ja lahkus kolleegide õnnitluste saatel teletöölt, et minna poliitikasse. Maire sai kolleegidelt kingituseks Ivo Nikkolo kostüümi, et väärikalt Riigikokku minna. Foto: Erik Prozes

Täna toimus ajalooline sündmus - Eesti Televisiooni neljandas stuudios salvestati Maire Aunaste viimast saadet «Tõuse ja sära», sest Aunaste läheb IRL-i ridades vastu Riigikogu valimistele.

Aunaste, kes on teles olnud kakskümmend kuus ja pool aastat, kavatseb enne uuele tööle asumist käia Hong-Kongis puhkamas, vahendab Menu.

«Ja siis hakkan ennast harima. Praegu võib mulle alla panna tiitli «poliitiline imik». Ühesõnaga, on kift vaadata, kas jään seal ellu või mitte,» ütles Aunaste.

«Mis puutub poliitikat, siis kukun nagunii iga päev käpuli. Aga inimesena olen selleks valmis,» ütles ta ja lubas, et ta püüab olla alati aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles