Video! Püstolreporter Jüri Muttika ei suuda unustada esmakohtumist Maire Aunastega

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli Maire Aunastel viimane tööpäev ETVs. Salvestati saate «Tõuse ja sära» viimast episoodi.

Mairet olid loomulikult ära saatma tulnud kauaaegsed kolleegid, sõbrad ja tuttavad. Teiste seas ka püstolreporter Jüri Muttika, kes meenutas unustamatut kohtumist Aunastega saates «Reisile sinuga», olles ise toona vaid 18-aastane.

Jüri Muttika: Kui poleks Mairet, siis mina ei töötaks täna teles. See oli aastal 95. Mina õppisin PEDAs raadiorežiid ja Miarel oli saade nimega «Reisile sinuga.» Ja sinna oli jõulusaatesse vaja poisse. No ja öeldi, et need PEDA poisid on sellised edevad, et küll nad tulevad. Ja siis mina ja veel paar poissi tulime.  

Ja juba olimegi grimmi toas ja mina seal midagi õpetasin grimmeerijat, et tee natuke siit ja natuke sealt ja... Kogu aeg õpetasin ja õpetasin ja siis istus seal kõrval Maire, kes oli kogu selle aja vait olnud ja lõpuks ütles: «Issand, ma kohtan esimest korda inimest kes räägib rohkem, kui mina!»

No nii, siis jäi see mulle meelde ja arva ära mis juhtus... Ma sain reisile Kõpu poolsaarele Hiiumaale ja ma leidsin sealt hästi toreda luuletaja.

Aga sellest saatest leidsin ma Maire ja kuidagi klappis hästi ja ma võin öelda, et kui ma ilmusin siia telekasse uuesti viis aastat tagasi, siis mul oli väga hea meel näha, et Maire on veel alles ja ma olen temalt väga palju õppinud. Näiteks trikke, kuidas see asi teles  päriselt käib.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles