Alustas Violet Special, mille raames esinevad vaid parimad Venemaa ja Euroopa staarid

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 8. novembril alustas värskelt avatud klubi-lounge Violet alustas eksklusiivse üritustesarjaga – Violet Special, mille raames esinevad vaid parimad Venemaa ja Euroopa staarid.

Foto: Klubi-lounge Violet

Sellel öösel esmakordselt kütas tantsupõranda kuumaks paljude noorte lemmik, ehtne interneti-iidol ja ainus naissoo esindaja maailmakuulsa vene räppar Timati bändis – Black Star – Kristina Si.

Kristina Si on unikaalse lauluhäälega, särav uue põlvkonna esindaja, kes kirjutab oma laulutekste ise ning on kõrgelt hinnatud nii räpi ja R&B kummardajate, kui ka laiema publiku seas. Lauljatari suurimad hitid nagu «Бонни и Клайд» (Bonnie & Clyde) feat. L'One, «Посмотри» (Posmotri) feat. Timati lood jõudsid kohe edetabelite tippu ja laul «Ну ну да» (Nu nu da) pani enam kui 80 000 kalifornialasel puusad rütmikalt liikuma.

Foto: Klubi-lounge Violet

Sel ööl esitas Kristina kõik oma kõige populaarsemad hitid ning Mellifuous Violet show ballet ja DJ Theia ei lasknud külalisi oma haardest kuni hommikuni.

Vaata videot ja pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles