Millised naiste rõivad on meeste silmis kõige litsakamad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
57 protsendi briti meeste silmis on filmitäheke Tila Tequila selles kleidis «kerge saak.»
57 protsendi briti meeste silmis on filmitäheke Tila Tequila selles kleidis «kerge saak.» Foto: SCANPIX

Kingadisaineri Christian Louboutini hirmkõrged kontsad ja Herve Legeri figuuri kumerusi hoolega jälgivad kleidid on punasel vaibal kõndivate staaride jalas ja seljas igati omal kohal, kuid igapäevaelus mitte nii väga:  tervenisti 57 protsenti meestest peab liibuvas kleidis naist «kergeks saagiks».

«Ehkki rõivastus räägib inimese iseloomust palju, peaksid mehed mõistma, et kui naine kannab liibuvaid riideid, ei tähenda see tingimata, et ta harrastab juhuseksi,» ütles ajalehele Daily Mail moeekspert Andy Barr. «Paljud naised kannavad ülimalt trendikaid riideid seetõttu, et tahavad olla moodsad, neil pole mingit muid motiive kui hea välja näha ja end hästi tunda.»

«Oli väga üllatav, et nii paljud mehed panid otsese võrdlusmärgi naiste rõivavaliku  ja seksi vahele. See on midagi niisugust, mis naistele küll õhtuseks väljaminekuks rõivaid valides pähe ei tule,» kommenteeris ta. Nii uskus ligi kolm neljandikku küsitluses osalenud meestest, et kui naine kannab tihedalt ümber keha liibuvat kleiti, käitub ta ka magamistoas vabameelsemalt kui tema lohmakaid rõivaid kandvad sookaaslased.

Portaali Mycelebrityfashion.co.uk küsitluses osales 1348 meest.

Rõivad, mis meeste silmis teevad naisest «kerge saagi»:

1. Liibuv kleit (57 protsendi vastajate meelest)

2. Lühike top (53 protsenti)

3. Korsett-top (51 prosenti)

4. Pits (45 protsenti)

5. Aluspesu imiteerivad rõivad, nö. aluspesu ülerõivana (43 protsenti)

6. Pliiats-seelik (38 protsenti)

7. Ülepõlvesaapad (32 protsenti)

8. Stilettod (29 protsenti)

9. Minikleit või-seelik (22 protsenti)

10. Madala vöökohaga, nn. hipster teksased (19 protsenti)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles