ELU24 LOOS! Romantiline galaõhtusöök koos Artjom Savitskiga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Galaõhtusöök Nipernaadi moodi» tähendas mitut käiku õhtueinet ning imelist ja aegumatut kodumaist muusikat andeka Artjom Savitski esituses.

 

Elu24 loosis romantilisele galaõhtusöögile restoranis Nipernaadi koos Luxlimuga välja VIP-kutse kahele. Piduliku õhtusöögi kahele võitis Aivar Ohno. Võitja saabus galaõhtusöögile koos kaaslasega peenes limusiinis ning neid tervistas restorani tegevjuht Heli Lillepalu isiklikult.  

 

Nipernaadi restorani sisemaailma õhustikku on kätketud Toomas Nipernaadi rännakute tegelik sisu - seikleja rääkis oma lugusid sooviga panna inimesed elule teistmoodi vaatama.

August Gailiti kangelase mõttelaad on saanud restorani omaks ja siin külastaja lausa pannakse tavalist einestamist teise pilguga nägema ehk algul silmade ja seejärel maitsemeelega nautima.

 

Toidu sissekühveldamine pole Nipernaadi stiil - selleks on eestimaisest toidust tõelise naudingu saamine!

Selle tarvis on restorani inimesed juba ammu rännumehe radadel uitamas: nad on Maarjamaalt otsinud üles paigad, kus kasvavad maast väge ja talumeestelt armastavat hoolitsust saanud talutooted. Kõik erinevatesse toitudesse jõudnud kraam on pärit Eesti põldudelt, veekogudest, metsadest ja lautadest!

 

 

VAATA GALERIID! 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles