Vapustav! Kristel Aaslaid vallandas Adele'i kehastuses tõelise ime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Kristel Aaslaid
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Kristel Aaslaid Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmendas saates kehastas Kristel Aaslaid Adele'i ja laulis lugu «Someone Like You».

Andrus Vaarik: See oli ikkagi päris vapustav, mida sa tegid. Siin päris tihti virisetakse selle kallal, misasi on paroodia ja kas me imiteerime või parodeerime. Minu jaoks ei ole see tähtis. Kui näen tõelist actingut laval, kui sa lähed teise inimese sisse... See ime, mis äkki tekib. See maksab minu jaoks rohkem kui parodeeritava mingi omaduse osatamine või mida tavaliselt peetakse paroodiaks. Praegu tekkis ime. Sina, Kristel, Adele... Seal tekib midagi müstilist.

Olav Osolin: See on tohutult ilus laul ja tohutult ilusate sõnadega. Sinu õnnetus on see, et sinu eelmised etteasted on olnud väga head ja sinu latt kogu aeg tõuseb. Kui esimeses saates oleksime kilganud, siis nüüd vaatame, et võibolla salmiosa ei olnud nii tummine kui Adele'il, aga selle eest refrääni osa oli jälle väga. Aga julgus tulla ja laulda ära väga kihvti laulja väga kihvt lugu on iseenesest väga vahva.

Vaata TV3 videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles