Lahutus käes? Tori Spellingu abielus puhuvad jäised tuuled

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori Spelling ja Dean McDermott lastega
Tori Spelling ja Dean McDermott lastega Foto: SCANPIX

Teletäht Tori Spelling ja Dean McDermott suunduvad kindlalt lahutuse poole.

Allikate sõnul on viimaks käes aeg, et nad ei suuda oma kaheksa aastat kestnud abielu päästa, kirjutab Us Weekly. 

«Nende vahel ei paista olevat mingit armastust. Kui kaamerad välja lülitatakse, suhtuvad nad teineteisesse jäiselt,» ütles allikas.

41-aastase Tori ja tema abikaasa suhe on viimased aastad väga raske olnud. 2013. aastal jõudis avalikkuse ette mehe afäär ja lisaks võitleb McDermott sõltuvustega. Pinget lisavad Tori kehv tervis ja majanduslikud probleemid.

Foto: Instagram

Viimaseks piisaks jäi see, kui Tori jäi oktoobris bronhiidi tõttu haiglaravile.

«Dean käis kohusetundest Toril haiglas külas, kuid see oli Torile väga masendav. Dean mõtles alati millestki muust ja ei olnud Tori suhtes kuigi hoolitsev. Ta otsis vähimatki põhjust, et Tori juurest lahkuda ja viibis haiglas nii vähe kui võimalik. Ta ei veetnud seal ühtegi ööd. Tõbine Tori pidi haiglas üksi magama, samas kui Dean mõnules oma mugavas kodus,» rääkis allikas.

Kuigi paar on abielu päästmise nimel palju tööd teinud, ei paista tulevik helge ja nad peaaegu ei räägi enam teineteisega. Kogu asja teeb eriti raskeks see, et neil on neli väikest last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles