«Kiired ja vihased» saavad veel vähemalt kolm filmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiired ja vihased 7
Kiired ja vihased 7 Foto: Universal Pictures

Filmistuudio Universal Pictures eesistuja Donna Langley sõnul on «Kiirete ja vihaste» frantsiis jätkuvalt kasvamas ja seitsmendale järgneb veel vähemalt kolm filmi.

«Kiired ja vihased 7» jõuab kinodesse 2015. aasta aprillis ja see on viimaseks ülesastumiseks näitleja Paul Walkerile, kes hukkus autoõnnetuses mullu novembris, kirjutab Hollywood Reporter.

«Me usume, et vähemalt kolm filmi tuleb veel,» ütles Langley. «Paul Walker on ja jääb alati oluliseks osaks sellest loost. Kuid meil on palju teisi suurepäraseid tegelaskujusid ja võimalus uusi tegelasi tutvustada. Minu arvates on see jätkuvalt kasvav frantsiis.»

«Loomulikult tuleb arvestada sellega, kuidas seitsmes film vastu võetakse, kuid meie kassatulu on viimase kolme-nelja filmiga ainult kasvanud ja eriti välisriikides. Seega usume, et meil on veel kaevamata maad. Kuid otse loomulikult oleme väga teadlikud võimalikust väsimusest,» lisas ta.

Kõlakate kohaselt lavastab frantsiisi topeltfinaali «Fast & Furious 6» režissöör Justin Lin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles