Indrek Tarand kutsus Tallinna kodutud Brüsselisse külla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand
Indrek Tarand Foto: Elmo Riig / Sakala

Euroopa Parlamendi saadik Indrek Tarand kutsus Brüsselisse külla grupi Tallina varjupaikades ja sotsiaalmajutusüksustes elavaid kodutuid.

Nende visiit kestab 19.–20. novembrini. Tarand tutvustab neile Euroopa Parlamendi tööd.

Brüsselisse lendab 13 inimest, kellele korraldatakse Brüsselis ekskursioon, tutvustatakse Euroopa Parlamendi maja ning nad saavad võimaluse osaleda Euroopa Parlamendi infotunnis. Külastatakse ka Belgia sõjamuuseumi.

«Euroopa Parlamendi töö puudutab meist igaüht, kuigi tundub alati kusagil väga kättesaamatus kõrgustes olev. Meie klientidel puudub isiklikult igasugunegi võimalus Euroopas reisida ja veel vähem sellise institutsiooniga tutvuda. Eelseisev reis aitab kahtlemata tõsta eneseväärikust, usku endasse ja kindlasti suurendada tahet elus paremini hakkama saada,» sõnas Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse juht Kersti Põldemaa.

Kliendid läbisid valikusõela ja reisile pääsevad kõikidest üksustest tublimad. Majutus on Brüsseli hotellis Hotel des Colonies.

Indrek Tarand võõrustab oma külalisi ka õhtusöögil restoranis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles