Täna «Nädalalõpp Kanal 2ga»: Birgit Õigemeel on kui Mailis Reps

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21:30 on eetris «Nädalalõpp Kanal 2ga». Stuudios on külas võimsa häälega lauljatar Birgit Õigemeel, kes on Kristjan Jõekalda meelest nagu muusikamaailma Mailis Reps.

Saatejuhid võrdlevad Birgitit Repsiga, sest on hämmastav kuidas on Birgit suutnud nii pisikese lapse kõrvalt nii palju jõuda – lisaks muusikuameti hullupöörasele karussellile tudeerib Birgit ka ülikoolis. «Eks selline natukene imelik olen, et ma nii tegin,» naerab Birgit saates. Tuleb välja, et Birgit õpib ülikoolis terapeudiks – mis ala terapeudiks, seda kuuleme juba saates. Birgit Õigemeel räägib saates ka, mis tunne on olla tuntud ja kuidas temasse tänaval suhtutaksse.

Foto: Ardo Kaljuvee

Täna on külas ka aastaid Venemaal elanud ajakirjanik Krister Paris, kes räägib elust Venemaal, poliitikute võimust Venemaal ja sellest, mis moodi venelased maailma näevad. Saatejuhid uurivad Kristerilt, kas peab olema «A-rühma» vääriline liige, et nii kaua korrespondendina keerulise poliitikaga Venemaal vastu pidada.

Foto: Ardo Kaljuvee

Stuudiodiivanile potsatab ka Kristjan Jõekalda kunagine kursusekaaslane Henrik Normann, keda Kristjan iseloomustab saates nii: «Kui tema esines, siis ei tahtnud keegi pärast minna lavale.».

Foto: Ardo Kaljuvee

Särtsu lisab õhtusse mitmekordne maailmameister kokteilide segamises - baaridaam Krista Meri, kes näitab stuudios, miks tuleb teada, mida te tellite. Saame ka teada, kuidas jooki mitte ära suretada. Krista räägib, mida on vaja, et saada edukaks baarmeniks või baaridaamiks. Oma kokteiliga hiilgab saates ka Kristjan Jõekalda.

«Nädalalõpp Kanal2ga» on eetris reedeti kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles