Islandi stiilne ja värvikas elektroonilise muusika legend GusGus kohtus pressiga restoranis Sfäär

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõunal kohtus ilusas-hubases restoranis SFÄÄR pressiga värvikas ja stiilne Islandi elektroonilise muusika legend GusGus.

Kuulsa GusGusi poolt osalesid kohtumisel Birgir Thorarinsson (Biggi Veira), Daniel Agust Haraldsson ja mehine Högni Egilsson.

Foto: Tairo Lutter

Stiilne bänd vastas pressi küsimustele ja poseeris fotograafidele. Lisaks mängis iga bändi liige ette enda jaoks kõige olulisema GusGusi loo ning tutvustas kuulajatele loo tausta.

Foto: Tairo Lutter

Jutuks tuli ka see, et bänd osales 1989.aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel, kust mindi õnnetult koju punktiskoori avamata. Bänd meenutas lugu heldimusega ja ümises pressi rõõmuks ka väikese lõigukese. Tagantjärgi nullise punktiseisu üle loomulikult ei kurvastatud.

Muide, pressiürituse galeriis hakkab hästi silma värvikas liige Biggi Veira, kes silkas ringi naiste kingades ning sukapükstes, abielusõrmuse kõrval särasid ka lakitud küüned. Galerii on väärt vaatamist juba Islandi superstaaride stiili pärast!

Foto: Tairo Lutter

Vägev ja ilusa elektroonilise muusika rohke kontsertpidu toimub reedel, 14. novembril Tallinnas Rock Cafes. Uksed avatakse kell 20.00, kodumaine Faun Racket astub lavale kell 21.30, GusGus kell 22.30. Kontsertide eel ja järel valib plaate DJ Raul Saaremets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles