Šokeeriv Cirque Le Soir hullutab pidulisi sel reedel Tallinnas klubis Prive

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cirque Le Soir
Cirque Le Soir Foto: Privé

Tallinna vanalinnas asuv ööklubi Privé toob sel reedel Londonist meile friikide tsirkuse Cirque Le Soir. Viimase suured fännid ja igapäevased külalised nii Londoni kui Dubai klubides on staarid nagu Leonardo DiCaprio, Usher, Scarlett Johansson ja Lady Gaga.

2009. aastal Londonis sündinud ning oma uksed avanud Cirque le Soir on kiiresti tõusnud maailmas enim kõneainet pakkuvaks ööeluteatriks, kus filmi- ja muusikastaarid ennast näidata ihkavad. Lõputu vodevill stiilis varietee-etendus ja lõõmav pööbel sulandub peatselt kokku Tallinnas toretsevaks stseeniks, tekitades kuulujutudest pakatava sumina ning meeletu peo atmosfääri.

Foto: Club Privé

Cirque Le Soir on võitnud «Parima boutique klubi» ja parima «Peo» auhinna Londoni klubiauhindade galal ning seda järjest aastatel 2010, 2011 ja 2012. Cieque du Soir etendused on toodud nende klubiruumidest välja ning leidnud lava Cannes'i filmifestivalil, Monacos toimuval F1 Grand Prix' galal, Milano Fashion Weeki üritusel, Miamis toimuval Art Base'i nimelisel kunstigalal ja nüüd Tallinnas klubis Privé.

Foto: Club Privé

Cirque Le Soir toob otse Inglismaalt Privé lavale uue UV fetish- ja neoonetenduse, mis kannab nime VANDALISM! Külastajatele teevad professionaalsed meigikunstnikud UV värvidega näo- ja kehamaalinguid! Üritusel on kokku üle 30 esineja, muusikat valivad DJ Merimell ja Enar «Rakett» Essenson.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles