«Laula mu laulu» täna: Lea Dali Lion õpetab energeetiliselt laadima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20 on Kanal 2 eetris «Laula mu laulu», mille peoperenaiseks on Lea Dali Lion (end. Liitmaa). Lea õpetab lauljatele, kuidas kaotada enda ümberolevaid piire ja saada vahetust kokkupuutest loodusega vastused enda sees olevatele küsimustele.

«Küsimustega on niimoodi, et tihtipeale meil ei jäägi kedagi, kes neile võiks vastata. Tegelikkuses on need vastused meie ümber olemas,» räägib Lea Dali Lion «Laula mu laulu» tänases saates. 

Foto: Marko Mäestjärv

Ka Tõnis Mägi usub saates, et vahel tuleb intuitiivselt otse asju võtta.

Foto: Marko Mäestjärv

Millest täpsemalt jutt ja mis viisil on ennast võimalik end energiat täis laadida, seda näeme õhtuses «Laula mu laulu» saates kell 20 Kanal 2s.

Foto: Marko Mäestjärv

Pärast Kanal 2 saadet on Kanal 11s kell 21:30 «Kuula mu laulu», kus sedapuhku on Lea Dali Lioni laule ja tegemisi kommenteerimas tema sõbrannad Katre Randmaa, Külli Rummel ja Kirsti Timmer. Nagu sõbrannadel omakeskis ikka, lähevad ka seekord jututeemad päris kuumaks ja särisevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles