Piletimäng: pidutse kaks päeva kuursaalis!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kuursaal.
Pärnu kuursaal. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel nädalavahetusel tähistab vägeva Eesti peoga kuursaalis taasiseseisvumispäeva vabaajaportaal 24tundi.ee. Reedel on kohal ansambel Hellad Velled ja DJ Enno Lohu. Laupäeval esitavad kodumaist muusikat Marco ja DJ Metsik.

Saadame kolm inimest koos kaaslasega terveks nädalavahetuseks kuursaali pidutsema!

Võitmiseks vastake järgnevale küsimusele: “Kas Eesti taasiseseisvus 1990. või 1991. aastal?”

Vastuseid märgusõnaga koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 18. augustiks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.ee.
Eelmise mängu küsimuse “Kas Meie Mees jagab oma suvetuuri kontsertidel kõige kõvemale tantsupaarile kuldseid kingi või sametisi susse?” õige vastus on kuldseid kingi.

Kaks pääset Meie Mehe suvetuuri kontserdile ranna kõlakotta ja plaadi võitsid Sirli Kohandi, Merike Rattiste ja Aivi Pulk.

Internetis toimus klubi Bravo viienda sünnipäeva mäng. Terve nädalavahetuse saavad koos kaaslasega pidutseda Bravos Helen Hõbesaar-Seegel, Anne-Liina Vaarmaa ja Janek Rivimets.
Kõigi võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles