Diskorid vallutavad nädalavahetusel Munamäe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"DJ Fest 09" Beach Clubis.
"DJ Fest 09" Beach Clubis. Foto: Janek Põldots

Eesseisval nädalavahetusel, 14.-15. augustil toimub Pärnus “Kuldrula” raames diskorite mõõduvõtmise võistluse “DJ Fest 2010” eelvoor.

Et “DJ Fest” on pärnakate seas sedavõrd populaarne üritus, mis tõi möödunud aastal Beach Clubi üle poole tuhande pidulise, tahavad peo korraldajad sel aastal diskorite taset tõstes olemise mõnusamaks teha.

“Tänavu on end kirja pannud DJsid juba rohkem, kui oli möödunud aastal osavõtjaid kokku,” rääkis “DJ Festi” korraldaja Taavi Holter. Neljapäeva pärastlõunase seisuga oli kirjas 17 diskorit ning Holteri sõnutsi tuleb neid juurde. Finaali pääseb kümme oskuslikumat diskorit.

Eelvoorudes on igale osavõtjale antud 20 minutit oskuste näitamiseks. Žanrilisi piiranguid diskoritele ei seata.

Kes end veel registreerinud ei ole, saab seda teha aadressil ranto@hot.ee. Osavõtt on diskoritele tasuta.

Kõik huvilised võivad mõlemal päeval osa võtta töötubadest, mida korraldavad kogenud DJd Taste Soome ning Trigga ja Bad J Eestist.

Muusika nautimiseks seatakse Munamäe tippu Red Bull lounge, kus külastajad saavad baarist karastavaid jooke tellida, rannatoolidel lebaskleda ja spetsiaalselt ürituse jaoks kohale toodavas basseinis end jahutamas käia.

“DJ Fest 2010” täpset toimumisaega pole veel teada, kuid Holter on veendunud, et pidu leiab aset oktoobris või novembris. Kuigi eelmisel aastal oli peaesinejaks Dub Fx, lubas Holter, et tänavune artist ei jää Dub Fxile alla.

Ajakava

Laupäev
Kl 12 algus.
Kl 13 I workshop.
Kl 14 II workshop.
Kl 15 eelvoorude algus.

Pühapäev
Kl 12 algus.
Kl 13 III workshop.
Kl 14 eelvoorud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles