Angeelika Kang esitles kolmapäeval, 12. novembri kohvikus Katharinenthal oma värsket raamatut «Ahjusoe».
Pildid: Evelin sai Angeelikalt kingituseks värske raamatu ja ahjusooja kardemonisaia
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida on vaja, et osata hästi küpsetada? Et alati õnnestuks suurepärane kook, pirukas või sai, mille küljest näppe eemale ei saa? Seda kõike õpetab Katharinenthali emand Angeelika Kang oma värskes raamatus «Ahjusoe».
Sellesse raamatusse on Angeelika kogunud oma aastatepikku korduvalt järele proovitud ja täpselt välja timmitud retseptid. Talvised rammusad šokolaadikoogid ja suvised mahlakad pirukad, kohevaks kerkinud saiad ja krõbedad küpsised, hõrgud makroonid ja kuklid.
Meeleolukat raamatuesitlust väisas teiste seas presidendiproua Evelin Ilves, kes sai Angeelikalt kingituseks värske raamatu ja ahjusooja kardemonisaia.
Vaata pildigaleriid!