Mida on vaja, et osata hästi küpsetada? Et alati õnnestuks suurepärane kook, pirukas või sai, mille küljest näppe eemale ei saa?
Angeelika Kang esitles kohvikus Katharinenthal oma värsket raamatut «Ahjusoe»
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda kõike õpetab Katharinenthali emand Angeelika Kang oma värskes raamatus «Ahjusoe».
Sellesse raamatusse on Angeelika kogunud oma aastatepikku korduvalt järele proovitud ja täpselt välja timmitud retseptid. Talvised rammusad šokolaadikoogid ja suvised mahlakad pirukad, kohevaks kerkinud saiad ja krõbedad küpsised, hõrgud makroonid ja kuklid.
Meeleolukat raamatuesitlust väisasid teiste seas presidendiproua Evelin Ilves, ajakirjast Hello! Heili Klandorf ja Kristina Herodes, mõisahärra Imre Sooäär, Postimehest Triin Tammert, Anu Saagim ja Janeck Uibo, jpt.
Vaata pildigaleriid!