Vau! OneRepublic põhilaulja Ryan Tedder fännas moelooja Aulikki Puniste nahkjakki

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nahkjakk by Aulikki Puniste, mis pärineb oktoobris Tallinn Fashion Weekil esitatud kollkektsioonist Mask Addiction, tehtud custom made Reedale (keskel), kes kandis seda OneRepublic Tallinn kontserdil ja millest oli vaimustuses bändi põhilaulja Ryan Tedder
Nahkjakk by Aulikki Puniste, mis pärineb oktoobris Tallinn Fashion Weekil esitatud kollkektsioonist Mask Addiction, tehtud custom made Reedale (keskel), kes kandis seda OneRepublic Tallinn kontserdil ja millest oli vaimustuses bändi põhilaulja Ryan Tedder Foto: Universal Music Baltics/ facebook.com

Teisipäeval, 11. novembril toimus ansambli OneRepublic albumi Native unikaalne plaadiesitlus ja kontsert  Saku Suurhallis.

Tuntud USA rokigrupp Colorado-Springsist tegi sügava kummarduse noorele Eesti moedisainerile, Aulikki Punistele.

Elu24 leidis Aulikki Facebooki lehelt meeleoluka foto, kus OneRepublic´u poisid poseerivad koos Eesti Universali meet&greet seltskonnaga. Üks kaunitaridest kannab moelooja Aulikki Puniste disainitud eksklusiivset nahkjakki.

Elu24 uuris, millega täpsemalt tegu.

Aulikki: Eile enne kontserdi algust oli mu sõbranna Reet  lava taga koos bändiga. Bänd oli olnud ülitore ja sõbralik, mitte nagu enamus arvab, et kuulsused on tõusikud ja labased rajud rokkarid.

Foto: TFW

Üks poistest, Zach Filkins oli kohe Reedale komplimendi teinud: «What a cool jacket You have!»

Reet oli vastanud, et see on sõbranna Aulikki tehtud ja just temale. Natukese aja pärast küsis põhilaulja Ryan Tedder, et kas see on tõesti custom made ning kogu bänd oli katsunud ja kiitnud jakki. Reet ise oli olnud ka hämmingus, et vauuu, milline kiitus ja milline jaki fännamine.

Minule, kui disainerile on see muidugi ülim kompliment. See, kui naised kiidavad on tore, kuid kui mehed ja veel sellised mehed..., vau, siis see on juba impressive!

Foto: TFW

Nahkjakk pärineb oktoobris Tallinn Fashion Weekil esitatud kollektsioonist Mask Addiction ning on tõepoolest tehtud disaineri poolt custom made oma parimale sõbrannale, Reedale.

Foto: Erlend Štaub

Tubli Aulikki!

Aeg on küps maailma moelavade vallutamiseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles