Koguva kunstitall kutsub näitusi nautima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koguva kunstihallis on vaadata kaks uut näitust.
Koguva kunstihallis on vaadata kaks uut näitust. Foto: www.koguva-art.ee

Augustikuus saab Koguva kunstitallis nautida kahte eriilmelist kunstinäitust: Kaupo Kikkase “Kahtlasi pindasid” ja 12aastase Laura Kõmperi loodusmaale, kirjutas Meie Maa.

Kaupo Kikkase tööd on pildistatud maailma kõige erinevamates paikades, Lõuna-Ameerikast Aasiani, Aafrikast Euroopani ja loomulikult Eestis. Iga pildivaataja võib tuttavliku tunde tekkimisel paikade määramisel oma sisetunnet usaldada.

Suureformaadilistele fotodele annab omanäolise ilme puuvillast valmistatud mattpaber ja alusmaterjalina kasutatavad alumiiniumplaadid. Fotod on trükitud kõrgemaid fine art standardeid arvestades ja säilivusgarantii ulatub 100 aastani.

Laura Kõmper on väikese Püünsi kooli õpilane Harjumaalt.

Oma sõnul armastas Laura juba poolteiseaastaselt joonistada, koolis on ta võtnud osa kunstiringi tööst ning praegu võtab ta tunde Tallinnas Sally kunstistuudios. “Armastan teha akvarelle, eriti meeldib mulle maalida loodust,” lisas ta. Nii kutsubki Laura kõiki oma töid Koguva kunstitalli vaatama.

Näitused jäävad avatuks septembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles