Ukraina estraaditäht Anna Sedokova andis Tantsuparadiisil pöörase kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 7. novembril toimus klubis Hollywood linna populaarseim üritustesari  TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай)!

Paradiisiväravate avanedes olid külalised sattunud Ukraina ja Venemaa estraaditähe ning lauljanna Anna Sedokova suurele LIVE-soolokontserdile!

Foto: Maksim Toome

Esitusele tuli uus kontsertprogramm «Meie vahel»( «Между нами») – see oli fenomenaalne kombinatsioon sügavast, südameni puutuvast armastuse lüürikast, seksuaalsusest ja sensuaalsusest, kaasaegsetest tantsurütmidest, moodsast koreograafiast ja säravast show'st. See oli kõige armastatuimad lood: «Chto ja nadelala», «Holodnoe serdce», «Mezhdu nami kaif», «Serdce v bintah», «Privõkaju» ja teised.

Foto: Maksim Toome

Erilist sära lisasid sellele ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic

Foto: Maksim Toome

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub reedel, 5.detsembril klubis Hollywood, kus esineb kaua oodatud live-kontserdiga vene estraadi kõige lummavama häälega ansambel CHI-LLI.

Müügis ainult 1000 piletit! 30 protsendi soodustusega piletid saadaval kuni 2.detsembrini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis!

Foto: Maksim Toome

Rohkem infot ametlikult kodulehelt

Vaata galeriist, kuidas pöörane ja seksikas Anna Sedokova rahvast hullutas ning tutvu videoreklaamiga järgmisest peost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles