Täna esineb Clazzis maailmakuulus muusik Amp Fiddler

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne muusik Amp Fiddler on lummanud kogu maailma oma erinevate muusikastiilide segamisoskusega - sulatades oma loomingus kokku souli, R&B, funki, jazzi ja elektroonika
Legendaarne muusik Amp Fiddler on lummanud kogu maailma oma erinevate muusikastiilide segamisoskusega - sulatades oma loomingus kokku souli, R&B, funki, jazzi ja elektroonika Foto: promo

Hennessy Very Special night'i ja Clazz'i koostöös ootavad Sind 11. novembril väga erilisele kontserdile jazz-klubisse Clazz, kus esineb legendaarne Amp Fiddler, kes on lummanud kogu maailma oma erinevate muusikastiilide segamisoskusega - sulatades oma loomingus kokku souli, R&B, funki, jazzi ja elektroonika.

Amp Fiddler on koostööd teinud selliste nimedega nagu Prince, Jamiroquai, Moodymann, Stephanie Mckay, Brand New Heavies, Fishbone, Corin Bailey Rae, Maxwell jpt. Kontserdil saab nautida värskendavaid Hennessy Ginger kokteile ja maitsvaid Clazzi suupisteid.

Detroit’i linnast pärit Joseph «Amp» Fiddler on kirju profiiliga muusik - laulja, klahvpillimängija, helilooja, helirežissöör ja produtsent, kes segab oma muusikas kokku funki, souli, elektroonika ja moodsa tantsumuusika. Olles lapsena klaverimängu harjutanud, jätkas ta oma muusikaõpinguid Oakland’i ja Wayne State’i ülikoolides, džässi muideks Detroit’i džässi suurkuju Harold McKinney käe all.

Tema viimaseks ilmunud albumiks on Jamaika reggae-legendide Sly & Robbie-ga kahasse tehtud «Inspiration Information» – Kingstonis salvestatud plaat kompab julgelt erinevate muusikastiilide häguseid piirimaid – segades souli, r&b, funki, rocksteady ja acid jazz-i. Jutud uuest albumist on ringlenud juba aastaid, intervjuudest läbi käinud nimi «Ampidelic World» pole hetkel veel materialiseerunud kuid kindlasti on lootust just kontserdil esimesena järgmiselt plaadilt mõningaid helinäited kuulda.

BÄND:

Amp Fiddler - Keys, Talkbox, Vocals

Derrick Sorrell - Drums

Kenny Mac - Bass

Ollice Cooper - Keyboards

20:00 DJ Sander Mölder

21:00 Amp Fiddler LIVE!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles