Galerii! Moraalitute naljadega koomik Jimmy Carr tõi Nordeasse kaasa naerma täismaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Legendaarne briti koomik Jimmy Carr esines eile, 10. novembril Tallinna Nordea Kontserdimajas oma naerutava show’ga «Gagging Order».

Nagu lubatud, oli etendus täis one-liner’eid, jutte ja nalju. Nalju oli nutikaid, väga solvavaid ja ettearvamatuid. Moraal ja südametunnistus tuli koju jätta, sest solvuda ju pole mõtet ja noh, tegelt, ei pea elu surmtõsiselt võtma.

«Gagging Order» on Jimmy kümnes täispikk stand-up komöödia etendus. Teemaks olid chat-up line’id, suhtedraamad, Alan Carr ja muidugi «sinu ema» naljad. Oma osata ei jäänud ka paksud tüdrukud, pedofiilid enesetaputerroristid.

Koomik kutsus rahvast üles julgelt kaasa lööma ja vahele segama. Sellega kaasnes loomulikult koomiku poolne ülisarkastiline ja teravmeelne ärapanemine.

Foto: Comedy Estonia

Eesti publik naeris mõnuga, Jimmy tõi saali korralikult täis ning koomikule esitati küsimusi. Kõrva hakkas ka see, et mehed rääkisid tema kohati nilbe huumoriga rohkem kaasa ning naised eelistasid pigem mõningates küsimustes vaikida, sest Tallinn olevat väike linn.

Lõbus oli kindlasti!

Foto: Erlend Štaub

Vaata galeriist, kes kohal käisid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles