TOETA! Peeter Rebane käivitas Eesti suurima filmikampaania Kickstarteris

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooseluseaduse vastuvõtmist tähistati vahva peoga Sinilinnus. Õnnelik Peeter Rebane tähistas samal päeval ka Solarise 5. sünnipäeva
Kooseluseaduse vastuvõtmist tähistati vahva peoga Sinilinnus. Õnnelik Peeter Rebane tähistas samal päeval ka Solarise 5. sünnipäeva Foto: Viktor Burkivski

Filmirežissöör ja meelelahutusettevõtja Peeter Rebane käivitas Eesti seni suurima filmikampaania Kickstarter keskkonnas, millega loodab leida toetajaid Tiibetis filmitud põnevale filmile noore budamunga keerulistest valikutest.

Foto: Merike Lill

«Minu jaoks on tegu uue ja innovaatilise viisiga, kuidas Eesti filmi üle maailma tutvustada, nii et kõik soovijad selle enne teisi endale tellida saavad, toetades samaaegselt filmi valmimist,» selgitas Eesti Hooandjale sarnases rahvusvahelises keskkonnas Kickstarter kampaaniat alustanud Rebane.

Film nimega «Tashi Delek» on eneseleidmise ja sisemise konflikti lugu noorest Tiibeti budamungast ja näitab iidse ja isoleeritud Mustangi kultuuri tänapäevaelu ja traditsioone. Rebase eestvedamisel filmiti uue dokumentaali eksklusiivne materjal üles müstilises Tiibetis möödunud aasta lõpus ning kavatsetakse kampaania järel juba mõne kuu pärast esitlusküpseks saada.

Vaid 8 euro eest saab ette tellida filmi soundtracki, 12 euro eest filmi digitaalse koopia ning 20 euro eest mõlemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles