Laupäeval asutakse Pärnus otsima Eesti talenti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti ja Tanel Padar hakkavad Eesti talente otsima.
Eda-Ines Etti ja Tanel Padar hakkavad Eesti talente otsima. Foto: TV3

Kõik Pärnumaa andekad inimesed on oodatud laupäeva hommikul kell 9 Pärnu kontserdimajja, kus algab TV3 sügis-show' „Eesti talent“ esimene andekate inimeste ülevaatus.

„Laupäevasele eelülevaatusele on kutsutud end näitama kõik talendikad Pärnu linna ja maakonna inimesed ja eriti rõhutaks seda, et ühtviisi on oodatud nii noored, keskealised kui vanemad inimesed,“ rääkis TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

Oodatud on kõik, kes on millegi poolest andekad. Saates võivad osaleda ühtviisi nii lauljad, tantsijad, akrobaadid, trikitajad, koomikud kui pillimehed. Sooloetteastete kõrval on oodatud grupidki.

Saate „Eesti talent“ peaauhind on 250 000 krooni ja võitja selgub jõuludeks. Sarja saatejuhid on Ines ja Tanel Padar, žürii selgub lähinädalail.

Talentidel palutakse end registreerida TV3 kodulehel eestitalent.tv3.ee, e-posti aadressil eestitalent@tv3.ee või telefonil 5191 9090.

„Eesti talent“ põhineb maailmakuulsal formaadil „Got Talent“, kust on tuule tiibadesse saanud kõige erinevamad inimesed. Tuntuimad neist on näiteks Susan Boyle ja Paul Potts.

Susan Boyle oli väikeses Šoti linnas elav tagasihoidlik vanatüdruk, kes saates ”Britain’s Got Talent” lummas oma imelise lauluhäälega kogu maailma ja tõestas, et lauljana läbilöömiseks ei pea olema noor, ilus ja piitspeenike. Boyle’i debüütalbumit on ostetud üle 9 miljoni eksemplari.

Inglane Paul Potts oli lihtne mees, kes müüs mobiiltelefone ja kelle hobi oli ooperilaul.

Pärast saates “Britain’s Got Talent” osalemist muutus müügimees sensatsiooniliseks staariks, kes nüüdseks on teeninud üle saja miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles