Tänavatantsu bossi Joel Juhti karjäär vigastuse tõttu läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Juht
Joel Juht Foto: Sille Annuk

Tantsustuudio JJ-Street Dance Company omanik ja manager Joel «JJ» Juht otsustas peale rasket põlvetraumat lõpetada oma aktiivse tantsijakarjääri.

Juba 26 aastat tantsimisega tegelenud Juhti (29) tantsukarjäärile pani põntsu vahejuhtum ta enda korraldatud üritusel juuli lõpul, kui ta murdis hip-hop laagris C.O.H.H oma vasaku jala põlvemeniski.

«Läksin ilma soojenduseta liiga kergekäeliselt peale ning nii need põlvesidemed ka läksid. See on hea õpetus kõigile minu õpilastele ja tänavatantsijatele, kes pole varem soojendusest lugu pidanud,» lausus Juht.

4.augustil käis Juht operatsioonil, mis kulges hästi. Täisjõuga jalgade peale loodab ta saada kuu aja pärast, praegu on põhitähelepanu taastusravil.

Mees jätab tuleviku suhtes siiski otsad lahti: «Kuna operatsioon kulges tõrgeteta, siis ma loodan veel kunagi tagasi tulla. Samas on minus peidus teadmine, et ma tantsin ühe jalaga ka paljudest teistest paremini, kes minule Eestis vastu astuks.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles