Hedvig ja Novella Hanson esimest korda koos laval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novella Hanson
Novella Hanson Foto: Arhiiv/Valgamaalane

«Me ei suuda kaua aega ka ühes köögis koos olla,» iseloomustab Hedvig Hanson naljatades läbisaamist oma ema Novella Hansoniga, lisades, et pühapäevane ema-tütre koosesinemine Kadrioru lossi lilleaias on vist päris esimene üldse.

 

Hedvigi suhteid emaga iseloomustab kirglikkus, kus võnked käivad üles alla: «Ma arvan, et selliste inimeste puhul on lahenduseks vahepeal lihtsalt lahus olla,» räägib Hedvig Õhtulehes ja lisab: «Siis tuleb jälle mängu igatsuse moment, siis on tore külla minna.»

Kuigi Hedvig tundis lapsena ema järele igatsust, sest Novella oli palju ringreisidel ansambliga, leiab Hedvig, et igatsustunne on talle loomingulises plaanis kasuks tulnud, mõjutades tema tunnetust ja isegi laulmismaneeri. Hedvig on otsustanud olla oma lastega palju koos, mistap on loobunud ajakulukatest esinemistest välismaal, vajadusel tuleb Hedvigi lapsi hoidma aga Novella Hanson ja vahel isegi Hedvigi isa Tõnu Kilgas. «Side, mis lapsepõlves vanema ja lapse vahel tekib, on määrav kogu eluks,» leiab Hedvig ja märgib, et inimestevahelistes suhetes on ilus, kui üksteisele ruumiandmine ja lahusolek vaheldub taas igatsuse ja kokkusaamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles