Totaalne muutuja Kristel Aaslaid hakkas leemuriks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ELU24 Live/ Kristel Aaslaid koos bändiga Sierra Black. Külalised võttis vastu Anu Saagim
ELU24 Live/ Kristel Aaslaid koos bändiga Sierra Black. Külalised võttis vastu Anu Saagim Foto: Sander Ilvest

«Su nägu kõlab tuttavalt» ja «Padjaklubi» saadete staar Kristel Aaslaid annab oma hääle ja iseloomu leemur Tobile ning kutsub rahvast väikelaste harimiseks mõeldud projekti toetama.

Käimas on Reach for Change konkurss «Laste rõõm», kus nelja finalisti hulka on jõudnud idee «Lapsed nutikaks». Projekti peamiseks eesmärgiks on luua koolieelikutele harivad eestikeelsed rakendused nutiseadmetele.

«Olles lapsevanem puutun igapäevaselt kokku tõsiasjaga, et häid eestikeelseid väikelastele mõeldud rakendusi on väga piiratud valik. Hetkel pääseb ca 25 000 koolieelset last igapäevaselt nutiseadmetele ligi ja see number kasvab pidevalt. Täna puuduvad aga harivad eestikeelsed rakendused ja meie soovime luua leemur Tobi õpitoa, mille abil õpetame tähti, numbreid ja muud põnevat. Meil on väga hea meel, et Kristel annab oma hääle ja rõõmsa oleku leemur Tobile,» räägib projektijuht Mirko Miilits.

Kristel Aaslaid lisab: «See, et nutiseadmed laste ellu nii tugevaks mõjutajaks on tulnud, pole imestamistväärt. Selle vastu väga võidelda pole mõtet, sest lõpuks leivad nad tee nende nutiasjadeni nagunii. Seega miks mitte proovida nad teha võimalikult kasulikuks meie pisikeste jaoks Missiooniprojektides osalen tavaliselt südametunde järgi - kui missioon läheb korda, siis miks mitte aidata, kui saan. Leemur Tobi puhul saan asju teha sõprade-tuttavate ja lahedate inimestega ja see on ainult positiivne!»

Kuidas aga leiab noor näitleja-laulja oma tiheda graafiku juures aega? «Saadete kõrvalt on piisavalt aega, kui see endale vaid tekitada,» on särava neiu vastus.

«Lapsed nutikaks» ootab hääli SIIN.

Vaata Kristeli videokutset leemur Tobi toetamiseks ja kuula Kristeli poolt lauldud lugu «Kaks sõpra»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles