GALERII! DiModa tõi sügiseselt värsked moeiilid Deja Vu'sse!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 24.oktoobril toimus Lounge Deja Vu’s järjekordne moeüritus DiModa, kus disainer Natali Laudeer demonstreeris oma kollektsiooni „FALL 2014“.

Foto: Deja Vu

Kollektsiooni täiendas GLOW Make Up salongi professionaalide käe all valminud meik ja Džamili Mirzajeva soengud.

Foto: Deja Vu

Etenduse lavastaja oli stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein.

Foto: Deja Vu

Kollektsioon "FALL 2014" , mis on pärit moodsalt disainer-brändilt NATALI LAUDEER, on kui sügis-talv 2014 hooaja naiselikkuse ood.

Foto: Deja Vu

Suurt tähelepanu väärivad meeldivad, soojad ja pehmed värvide mängud, mis koosnevad pastelsetest toonidest - heleroosast, türkiisist, lillast ja hallist.

Foto: Deja Vu

Märkimist väärivad ka suurepärased kangad, erinevad trükid, käsitöö, värvilised pärlid ja Swarowski kristallid. Antud kollektsioon on tehtud disaineri poolt, rõhutamaks iga naise sarmi, naiselikkust ja kordumatust.

Foto: Deja Vu

Kollektsioon on õnnestunult pehme, lakooniline ja stiilne. Imeilusad naiselikud siluetid ja suurejoonelised kõikvõimalikud detailid püüavad paljude moejärgijate pilke. NATALI LAUDEER’i Showroom, kus saab soovi korral kollektsiooniga lähemalt tutvuda, asub aadressil Endla 4.

Juba reedel, 7.novembril astub Deja Vu laval üles noor ja andekas Marilin Kongo ning laupäeval saavad seal kõik nautida Lounge Deja Vu Cocktail Night'i raames Tallinna parimaid ja erilisemaid kokteile! Kohtumiseni Deja Vu's!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles